Slik sletter du bilder fra min bildestrøm

iCloud Photo Stream er en fin måte å se de nyeste bildene på alle Apple-enhetene dine. Den laster opp de siste 30 dagene av nye bilder og gjør dem tilgjengelige automatisk på andre enheter ved hjelp av My Photo Stream. Men hvis du føler at det er mange bilder i Min bildestrøm, og du kan fjerne bilder fra Min bildestrøm . La oss ta en titt.

Slik sletter du bilder fra min bildestrøm på iPhone og iPad

  1. Åpen Bilder app på iPhone eller iPad
  2. Fanen på Album fra nederste rad
  3. Trykk på Min bildestrøm og trykk på Velg. Velg My Stream Album i iPhone Camera Roll
  4. Velg ett eller flere bilder og trykk på søppelikon. Bekrefte handlingen. Slett bilder fra Min bildestrøm på iPhone og iPad

I følge Apple , ikke alle bilder blir fjernet fra iPhone som de som er importert til Photos-appen eller kopiert til den. Videre er det mulig at selv etter at du har slettet et bilde, kan du se det på iPhone hvis det er mer enn 30 dager gammelt, og du har mindre enn 1000 bilder i Min bildestrøm.



Etter deg slett et bilde fra Min bildestrøm albumet, vil det forbli på iPhone eller iPad, hvis det er her bildet er tatt. For å fjerne den helt, slett den fra Photos-appen (Nylig) og deretter fra Nylig slettet.



Slik sletter du bilder fra min bildestrøm på Mac

  1. Åpen Bilder app på din Mac
  2. Klikk på bildet du vil slette. For å velge flere bilder, hold nede kommando-tasten.
  3. Klikk på Bilde fra den øverste menylinjen, og klikk deretter Slett bilde. Eller høyreklikk og velg Slett bilde.
  4. Klikk Slett fra popupen.

På Mac, hvis du velger og fjerner bilder fra Mitt Photo Stream-album , så vil den bli fjernet fra alle enhetene dine (under My Photo Stream album). Men bildene vil fremdeles være synlige i 'Bilder' -fanen i Bilder-appen på din Mac. Men hvis du sletter bildene fra Bilder-fanen (etter metoden ovenfor), vil de bli fjernet fra Min bildestrøm samt Bilder-appen på din Mac.

Fjern bilder fra Min bildestrøm på Apple TV

  1. Åpen Bilder fra hovedmenyen på Apple TV. Logg på med Apple ID, hvis du blir bedt om det
  2. Gå til et bilde du vil slette
  3. Trykk og hold nede Å velge og velg deretter Slett bilde.

Hvis du er på en eldre versjon av tvOS, i trinn 1, kan det hende du må velge Photo Stream eller Internet → Photo Stream.



Logger av…

Bildene du slettet, blir fjernet fra My Photo Stream-visningen på Apple-enhetene dine signert med samme Apple ID. Disse endringene vil finne sted når du kobler enheten til Wi-Fi eller Ethernet.

Anta at noen delte en bildestrøm med deg, og at du sletter disse bildene / albumene, så påvirker det ikke originalene / kilden. Det vil bare fjerne det fra enheten din.

Det kan være lurt å ta et blikk på:

Hvis du har spørsmål eller forslag, kan du gjerne spørre i kommentarene nedenfor.